Бизнесменът и обвиняем по "делото за боклука" Пламен Бобоков беше

...
Бизнесменът и обвиняем по "делото за боклука" Пламен Бобоков беше
Коментари Харесай

Бобоков благодари на Борисов, че е определил него и брат му за порядъчни

Бизнесменът и обвинен по "делото за боклука " Пламен Бобоков беше разпитан през днешния ден като очевидец по следствие за търговия с въздействие, осведоми Българска телеграфна агенция.

По-рано през днешния ден като очевидец бе разпитан и министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Борисов разкри каква е връзката му с Пламен Бобоков

Пред медиите Бобоков съобщи, че е дал пояснения във връзка писмената си връзка с Петър Ненов, който изтърпява у нас присъда получена в Румъния.

Преди дни държавното обвиняване популяризира чат сред двамата по отношение на желанието на Ненов да взе участие в процедура по опрощение.

„ Чух какво сподели господин Борисов и му благодаря за това определение. Аз от дълго време споделям, че ние сме порядъчни хора с брат ми, съществени вложители и заслужаваме почтено отношение ", съобщи той.

Бизнесменът Росен Даскалов също беше разпитан през днешния ден като очевидец, поради диалози с Пламен Бобоков. На въпрос дали може да удостовери думите на Бобоков, че националният представител Пламен Нунев кадрува в Русе за назначението на хора по високи позиции, Даскалов сподели, че не знае за това. Тойопредели Нунев като авторитетен човек в града и в ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР