Бизнесменът и обвиняем по аферата за боклукла Пламен Бобоков беше

...
Бизнесменът и обвиняем по аферата за боклукла Пламен Бобоков беше
Коментари Харесай

Разпитаха Пламен Бобоков за чатовете му с изтърпяващия присъда Петър Ненов

Бизнесменът и обвинен по аферата за боклукла Пламен Бобоков беше разпитан през днешния ден като очевидец по следствие за търговия с въздействие. Пред медиите Бобоков съобщи, че е дал пояснения във връзка писмената си връзка с Петър Ненов, който изтърпява у нас присъда получена в Румъния . Преди дни държавното обвиняване популяризира чат сред двамата по отношение на желанието на Ненов да взе участие в процедура по опрощение.

" Благодарен съм на всички български държавници, които поддържат българските бизнесмени ", сподели още Бобоков.

„ Чух какво сподели господин Борисов и му благодаря за това определение, защото аз от дълго време го описвам на всички медии, че ние сме порядъчни хора с брат ми, съществени вложители и заслужаваме почтено отношение, а не това, в което сега сме въвлечени по нечий каприз, не знам чий, за жалост “, сподели предприемачът, представен от БГНЕС. Премиерът също по-рано през днешния ден бе разпитан по-рано по отношение на него. 

Попитан дали е получавал помощ от страната за неговия бизнес, Бобоков изрично отхвърли това да се е случвало.

“Само и само по време на делегации да се кажат две положителни думи в непознатата администрация при непознатите президенти, министър председатели и така нататък ”, съобщи той.

Бизнесменът Росен Даскалов също беше разпитан през днешния ден като очевидец, поради диалози с Пламен Бобоков . Бившият общински началник на ГЕРБ-Русе разяснява, че връзката му с Бобоков е била само и единствено за спонсорство на мотор-спортните действия, част от бизнеса му.

Даскалов добави, че е изпълнявал " напълно всичко прецизно, както е повелила тогавашната обстановка в партията ". Той съобщи още, че има вяра в българското правораздаване и че Бобоков в дъното на душата си е добър човек.

" Надявам се всичко да излезе нескрито, в случай че е сбъркал дано се потвърди това нещо, само че аз нямам доверие в това ", разяснява още предприемачът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР