Бизнесменът и финансов благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов продължи

...
Бизнесменът и финансов благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов продължи
Коментари Харесай

Цв. Найденов разкри кои жени е виждал при Божков

Бизнесменът и финансов покровител на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов продължи с разкритията си укриващия се в Дубай хазартен необут Васил Божков, против който има 18 повдигнати обвинявания.

Найденов реагира на следващата дубайска димка на Божков, че пиарът на държавното управление Севдалина Арнаудова го е посещавала в офиса. „ Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли най-малко малко достолепие да кажеш за какво я пращаше? “, хвърли новата димка олигархът-беглец. Найденов отвърна, че това е следващата неистина на Божков и разри няколко имена на девойки, които е виждал при олигарха, някои от които доста известни.

" Как пък не съм го засичал това момиче?! Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария...... тези съм ги засичал в офиса ти. Трябва да се питат секретарките ти, че ти доста лъжеш! Като почна, че си на Балканите, на половин час път, че си давал по 60 млн. подкупи за всички, без никой от съдружниците да знае....за какво ли още не излъга ", написа Найденов във фейсбук.

По-рано Найденов обори и изказванието на Божков, че е дал 60 милиона за подкупи, като го отвърна, че пръска сходни и по-големи суми за дами с фриволно държание.

" Чери, молим те, знаем се... ти в никакъв случай няма да дадеш 60 млн за подкупи, но в никакъв случай... макса ти е 3 млн преко сили... само че виж, за дами с фриволно държание може и 120 млн лв. да се изръсиш. Чери, знаем си те, не се прави на подобен, какъвто не си ", написа Найденов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР