Бизнесменът Християн Гущеров май е на път да се ожени

...
Бизнесменът Християн Гущеров май е на път да се ожени
Коментари Харесай

Светлана Василева: Искам сватба и дете от Гущеров

Бизнесменът Християн Гущеров май е на път да се ожени за повторно. Този път избраницата му е Светлана Василева, която съобщи, че няма самообладание да сключат брак. Дори обмислят да си създадат дете. Преди броени часове пък Светлана се похвали с най-новия си подарък от заможното си гадже-черен джип, опакован с панделка. След като някогашната участничка в Биг Брадър изкара рождения си ден без Гущеров, тъй като по това време бяха разграничени, през днешния ден тя се фука с подарък, заслужен за празника й.



"Чувствам се щастлива с него. След като толкоз време сме дружно, значи той е моят човек. От много години не съм имала толкоз сериозна връзка, че чак да пребивавам с мъж ", призна русокоската. "Всяка неомъжена жена мисли за женитба и семейство. Нормално е да го мисля, въпреки всичко съм жена на години. Повечето ми приятелки към този момент са с деца и ми е време ", добави още 30-годишната плеймейтка в изявление.

Приближени до участничката във "ВИП Брадър " са безапелационни, че доста скоро ще пристигна момента, в който тя и Гущеров ще вдигнат женитба. "Всичко е въпрос на време. До края на годината ще я забележим младоженка ", разясняват източници.

My
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР