Бизнесменът Християн Гущеров, който бе задържан в столичното Шесто РПУ

...
Бизнесменът Християн Гущеров, който бе задържан в столичното Шесто РПУ
Коментари Харесай

Гущеров ще остане за 2 години без книжка след резила с патрулката и боя

Бизнесменът Християн Гущеров, който бе арестуван в столичното Шесто РПУ поради побой в кв. "Бояна ", ще остане за 2 години без брошура. 
При абсурда Християн Гущеров е блъснал с джипа си патрулния автомобил на служителите на реда. Заедно с него бяха арестувани още шестима души. Причината за строгата глоба на Християн Гущеров ще е отводът му да даде кръвна проба, с цел да го тестват за алкохол и опиати, заяви Дир.бг, като се базира на проверяващите. 
Според последните промени в закона, в случай че откажеш да дадеш алкохолна проба глобата е солена - 2 години без брошура и 2000 лв. санкция. Сумата обаче може да набъбне, тъй като Гущеров е блъснал и друга кола, а това е още едно нарушение. Черните облаци над главата на капризното милионерско чадо се сгъстяват. С несъответстващата си постъпка, Гущеров е направил татко си Добромир за срам. Във фамилия Гущерови недоволстват, че наследникът на богаташкия жанр избира да пръска пари по питейни заведения и силиконки, вместо да се захване със сериозен бизнес. А това, че ще остане без брошура за няколко години не е кой знае какъв проблем за Гущеров-младши. Все някоя от горилите му ще го развозва с мерцедеса до столичните локали.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР