Бизнесменът Георги Георгиев, известен още като Жоро Гъ*а, осъмна в

...
Бизнесменът Георги Георгиев, известен още като Жоро Гъ*а, осъмна в
Коментари Харесай

Известен хотелиер блъска полицаи на Кръстова гора.

Бизнесменът Георги Георгиев, прочут още като Жоро Гъ*а, осъмна в ареста поради нарушение на публичния ред. Около 01:30 ч. Георгиев дошъл от София с първокласна лимузина " Мерцедес " S-класа. Той желал да стигне до Кръстова гора, където нощес всички поляни били цялостни с миряни поради Кръстовден. По думите му упорствал да се качи на святото място, тъй като желал да участва на литургия на митрополит Николай.

Край село Борово предприемачът бил спрян от патрулна кола на полицията, прецизира TrafficNews. Помолен бил да изчака, защото се образувала дълга колона от коли. Служителите на реда създали организация и пропущали колите на стадии, с цел да не се образуват още по-големи тапи. Към този миг водачът на Георгиев карал лимузината. Той слязъл от транспортното средство дружно с шефа си. След това обаче Георгиев влезнал в лимузината и отпрашил, без да предизвести никого. Последвала къса гонка с полицейски автомобил. 100 метра напред Жоро Гъ*а попаднал в запушване.

Полицаите разпоредили предприемачът да излезе от колата. След това той почнал да ги бута, блъска и наскърбява и да ги заплашва с уволняване, потвърдиха от полицията в Пловдив. Взета му е кръвна проба за алкохол, която е дала позитивен резултат. Георгиев бил задържан за 24 часа за безчинство. Освободен е в събота. Бизнесменът е прочут с това, че е кумец на банкера Цветан Василев. Георгиев владее основен хотел във Велико Търново, парцели за милиони, като всичко е ипотекирано в КТБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР