Бизнесменът Джордже Михалевич е бил разстрелян в ЮАР, докато пътувал

...
Бизнесменът Джордже Михалевич е бил разстрелян в ЮАР, докато пътувал
Коментари Харесай

Черна вест! Разстреляха съпруга на Наталия Гуркова!

Бизнесменът Джордже Михалевич е бил разстрелян в ЮАР, до момента в който пътувал с персоналния си автомобил. Килърите го издебнали, до момента в който чакал на светофар, и го простреляли смъртоносно с два патрона.

Съпругът на „Мис България“ Наталия Гуркова е в бизнеса с диаманти в ЮАР от дълги години и измежду крупните играчи на пазара в африканската страна.

Манекенката видяла брачна половинка си за последно преди няколко дни, когато отпразнували дружно рождения й ден в България. През последните две години Гуркова и двете й деца живеят главно в София. Манекенката избяга от ЮАР след опит за похищение на едно от децата. Съпругът й Джордже обаче продължи да живее там поради бизнеса си.

и черногорският предприемач подписаха брак през 2009 година с обилна женитба в София. Малко по-късно, манекенката забременява и ражда щерка им Джорджия. А през 2014 година ражда и наследник – Кристиян.

През първите години от брака им, Наталия и Джордже живеят в Йоханесбург. Там манекенката дълго време въртеше един от магазините за бижута на мъжа си.

През последните две години Наталия Гуркова и децата обаче се откриха за непрекъснато в България. Манекенката признава, че не се усеща задоволително сигурна в ЮАР.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР