Бизнесменът Александър Тумпаров, който е обвиняем заедно с хазартния бос

...
Бизнесменът Александър Тумпаров, който е обвиняем заедно с хазартния бос
Коментари Харесай

Задържан е бизнесменът Александър Тумпаров от групата на Божков

Бизнесменът Александър Тумпаров, който е обвинен дружно с хазартния необут Васил Божков, е бил арестуван и по-късно освободен против рекордната гаранция от 1.5 млн. лева, оповестиха от прокуратурата.

Не е ясно къде е бил задържан Тумпаров. От държавното обвиняване отхвърлиха повече детайлности. Според неофициална информация търсеният и посредством Интерпол Тумпаров е бил открит в болница.

а В края на януари основният прокурор Иван Гешев разгласи, че Васил Божков е бил арестуван в Обединените арабски емирства, дружно с още две лица, едното от които е формалният притежател на футболния клуб " Левски " Георги Попов. Главният прокурор не уточни името на третия задържан в ОАЕ.

Според източници на БНР Александър Тумпаров е бил открит в България и настанен в болница поради влошено здравословно положение.

Той е обвинен за присъединяване в незаконна група, която съгласно проверяващите е била ръководена от Васил Божков. Според неофициална информация той е бил един от пътуващите в частния аероплан, с който Божков напусна България.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР