Бизнесменът Александър Младенов е мъжът, който ще се впусне в

...
Бизнесменът Александър Младенов е мъжът, който ще се впусне в
Коментари Харесай

Ето кой ще бъде новият ерген в култовото риалити ВИДЕО

Бизнесменът Александър Младенов е мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, с цел да открие своята половинка в идния трети сезон на риалитито " Ергенът ".

Алек е измежду съумелите млади бизнесмени в България, който развива своя бизнес освен у нас, само че и в Европа. Амбициран да трансформира компанията си в международна марка, той не се опасява да взима решения и има вяра, че с цел да успееш, би трябвало да рискуваш. Алек има вродени лидерски качества, знае какво желае, обича бързите скорости и мощните чувства, само че е изправен пред следващото мощно предизвикателство в живота си – да откри своята дама, с която да показа триумфите си и да сътвори семейство.

Новият „ ерген “ на България има доста и разнообразни ползи и занимания, обича доста да пътува в и отвън страната ни,но в графика му постоянно има място за огромното му семейство – Алек има три сестри и един брат.Въпреки че притегля дамите като магнит, той не харесва мимолетните връзки, защото за него фамилията е висша полезност. Преди да се обвърже съществено, Алек желае да се увери, че е намерил вярната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Алек, могат да създадат първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг за шоуто.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР