Бизнесмен от Казахстан разказа какво е да имаш семейство едновременно

...
Бизнесмен от Казахстан разказа какво е да имаш семейство едновременно
Коментари Харесай

Бизнесмен си взе три съпруги, построи на всяка къща и разкри какво е да си многоженец

Бизнесмен от Казахстан описа какво е да имаш семейство по едно и също време с три дами. 54-годишният Алмат печелел добре и по тази причина решил, че може да си разреши по-голямо семейство. Заедно с трите си дами той възпитава 8 деца.

Алмат има няколко магазина и аптека в Алма-ата. На две от дамите си е построил къщи една до друга, а на най-младата е купил двустаен апартамент.
Алмат твърди, че взел такова решение, тъй като израснал самичък без братя и сестри. Мечтаел за огромно семейство, по тази причина си взел няколко дами.

" Балкия е първата ми жена. Тя е също на 54 години. Заедно се учихме в учебно заведение, като завършихме, се взехме и започнахме наш бизнес с животни.
През 90-те се преместихме в Алма-ата, продадохме добитъка и отворихме магазин. А в този момент към този момент имаме верига ", споделя Алмат.

" С Балкия имаме три дъщери, живеехме заедно и до момента сме дружно. Но нямахме наследник. Затова взех решение да се бракосъчетавам за повторно, по това време бях на 42 години. Взех си 35-годишна жена, която нито един път не се беше омъжвала. Тя ми роди две момчета и две девойки ", споделя още Алмат.

Третата жена на Алмат е рускиня, израсла в детски дом. Тя се омъжила за предприемача преди четири години.

" Алена е на 28 години. Тя израстна в детски дом. Работеше в нашия магазин като продавачка и обърнах внимание на характера й, на нейната въздържаност и успокоение. Тя ми роди наследник ", споделя Алмат.
Алена се съгласила да заживее с него и твърди, че е доста удовлетворена от брака си с някогашния си началник.

" Харесвам този човек, той е сериозен и стабилен. Хората се възмущават, че няма позор, че си е взел три дами, само че най-важното е, че всичките му дами сме щастливи ", уверена е Алена.

" Аз, да вземем за пример, си нямам никого. Кой ще се грижи за мен? А този човек ми купи апартамент ", удовлетворена е тя.

" Аз заедно съм с тях и зад граница. Когато си взех втора жена, имаше доста родственици, които бяха срещу мен. Дъщерите ми недоволстваха и приказваха неприятни неща, през това време те се учеха и беше мъчно ", спомня си Алмат.

Самият той живее в обособена къща, издигната до дома на първата му брачна половинка.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР