Бизнесмен от Болярино прегази с джип крадец във фермата си.

...
Бизнесмен от Болярино прегази с джип крадец във фермата си.
Коментари Харесай

Фермер прегази крадец в имота си, роми го заплашват с пожар

Бизнесмен от Болярино прегази с джип апаш във фермата си. Инцидентът е станал в нощта на събота против неделя, към 1 часа. Кипърецът Димитакис Пирилис хванал братя и техен другар да косят люцерна на негов тирен. На 500 метра от кравефермата той ги подгонил с джипа си, само че те се разбягали в разнообразни направления. Настигайки един от братята, Пирилис го прегазил с колата си.

31-годишният мъж от ромски генезис умрял на място. Бизнесменът е направил няколко кръга с джипа си, не е ясно дали няколко пъти е прегазил тялото.

Кипърецът е арестуван, а три буса жандармеристи пазят фермата му, защото локални роми от Болярино заплашват, че ще я възпламенят. Ромите неколкократко са осъждани за обири. Убитият е излязъл от пандиза през 2017 година, като има 14 присъди за обири, а една от кражбите е била точно от парцела на кипърския предприемач.

Ако обвиняванията против кипъреца се потвърдят, го грозят от 10 до 20 години затвор. Той е арестуван за 72 часа с прокурорско предписание. Димитакис Пирилис е обиран нееднократно от крадци, а преди три години беше запален и неговия дом.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР