Бизнесмен е тежко ранен, пометен от 20-годишна шофьорка. Асен Асенов

...
Бизнесмен е тежко ранен, пометен от 20-годишна шофьорка. Асен Асенов
Коментари Харесай

Бизнесмен пострада тежко, 20-годишна шофьорка в шок

Бизнесмен е тежко ранен, затрит от 20-годишна шофьорка. Асен Асенов от Смолян пострада тежко, до момента в който се качва в кола пред склада си. Асенов бил на тротоара и се приготвял да се качва в джипа си "Тойота ", когато 20-годишна шофьорка с червен "Фолксваген ", навлизайки в дясната крива на завоя, губи надзор и блъска мъжа. Силно потърпевши са долните крака на предприемача, и двата са натрошени, само че единият му крайник повече е отнесъл от удара. 
Младото момиче е с регистрация на адрес в Пловдив, само че е с корен от с. Кутела. 20-годишното момиче се уплашило от случилото се, че припаднало и е признато в болничното заведение в Смолян в потрес. Екипът от "Спешна помощ " поема Асенов в тежко положение. "Мъжът беше в травматичен потрес с тежки контузии на долните крака ", сподели шефът на "Спешна помощ ". 
За живота на Асенов се борят в интензивното поделение на смолянската болница. Много е потърпевш единия му крайник, сега е в операционна. Според първични данни момичето не е било пияно, споделиха осведомени със случая. Едното от платната на околовръстния път в Смолян бе затворен за часове. 
През 2011 година синът на Асенов Петър бе участник в друго произшествие на околовръстния път в Смолян. При тежката злополука зaгинa пpиятeлят мy - 18-гoдишния Димитъp Димитpoв. Тогава лeк aвтoмoбил "Mини Kyпъp ", coбcтвeнocт нa Aceнoв, ce yдpя в пapкиран тoвapeн aвтoмoбил "Cкaния " на смолянска компания, пише  "24 часа ". При тежки конфликт с висока скорост и Петър и Асен изхвърчали от колата. 18-годишният тогава Димитър, умря по-късно, а синът на Асенов Петър се отърва с фрактури.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР