Бизнесмен е прострелян в Хасково снощи, съобщи БНР. Пострадалият е

...
Бизнесмен е прострелян в Хасково снощи, съобщи БНР. Пострадалият е
Коментари Харесай

Простреляха бизнесмен в Хасково, изходите на града се охраняват

Бизнесмен е прострелян в Хасково нощес, заяви БНР. Пострадалият е в болница.

От полицията оповестиха, че работят по всички версии. Има засилено полицейско наличие на изходите на града. Автомобилите се движат с мудна скорост, с цел да могат да бъдат огледани, а някои са спирани за инспекция. 

Простреляният мъж е без заплаха за живота към този миг, оповестиха от haskovo.net. Той е настанен в болница в Пловдив, където го оперират. Има няколко огнестрелни рани. 

Инцидентът е станал на хасковската улица " Крали Марко “. Сигналът е подаден към 1,30 часа. Твърди се, че простреляният мъжът е на 33 години. Появи се информация, че се занимава с ММА спортове. Запознати настояват, че става въпрос за Тургай, по прякор Тути.

Съседи на фамилията, където Тургай живее с родителите си споделиха, че не ги познават добре, тъй като се нанесли в региона преди няколко години. Според някои родителите на Тургай имали бизнес с патки преди, само че в този момент работели в чужбина и рядко се прибирали. Със сина им пък нямало проблеми по междусъседски.

" Младо момче, идва с разнообразни коли, води постоянно девойки, само че не е създавал проблеми ", споделят съседите. С какво се занимава тъкмо Тургай обаче те не знаят, чували са единствено, че е състезател.

" Снощи чух някакви дандании за малко, само че на улицата живеят младежи, които постоянно се събират и честват, а най-после и стрелят с пиратки или не знам с какво, тъй че и този път си помислих, че става въпрос за тържество и не обърнах внимание ", описа мъж, който живее наоколо до дома на Тургай.

Проверява се опцията и потърпевшият да се е самонаранил, макар, че по показанията му е било стреляно по него пред дома му.

Заради обстановката на изходите на Хасково има полицейски патрули. Проверяват се пътуващите във всички транспортни средства. По неофициална информация се търси стрелец или съпричастни към случая лица.

Пак по неофициална информация простреляният е локален предприемач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР