Бизнесдамите Ваня Червенкова и Лидия Станоева без проблем могат да

...
Бизнесдамите Ваня Червенкова и Лидия Станоева без проблем могат да
Коментари Харесай

Ваня Червенкова и Лидия Скалата комплексират миски

Бизнесдамите Ваня Червенкова и Лидия Станоева без проблем могат да комплексират с визията си болшинството миски и плейметки.

Двете бяха един до друг на присъединяване на рапара 100 кила.

Той пък се оказа най-големият романтик в родния шоубизнес, написа хотарена. По време на последното му клубно присъединяване сложи самобитен връх, като подари на 100 дами по една роза в границите на единствено една своя ария.

Докато изпълняваше шлагера си Няма такава жена той изненадващо извади голям букет и безусловно за 5 минути съумя да провокира същински възторг измежду купонясващите дами в Bedroom.

Ваня Червенкова и Лидия Станоева бяха във ВИП-зоната на клуба директно до сцената, а Ваня не сдържа страстите си в обществените мрежи:

„ Благодаря на „ явлението “ 100 Кила за това, че ме накара да изпитам необикновено възприятие на горделивост, даже и в нощно заведение с неговите гайдари от Смолян!!! "

Червени рози от Килата получиха и някои от най-горещите родни хубавици - плеймейтките Златка Райкова и Нора Недкова, актрисите Луиза Григорова и Мария Силвестър, моделите Ирен Онтева и Олга Модева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР