Бизнесдамата Ваня Червенкова разкритикува остро вицепремиера Валери Симеонов, видя Блиц.

...
Бизнесдамата Ваня Червенкова разкритикува остро вицепремиера Валери Симеонов, видя Блиц.
Коментари Харесай

Ваня Червенкова насмете Валери Симеонов заради кресливите протестиращи майки: Това вицеподобие ли ни управлява?!

Бизнесдамата Ваня Червенкова разкритикува остро вицепремиера Валери Симеонов, видя Блиц. Причината е, че водачът на НФСБ съобщи, че протестиращите майки са група кресливи дами с сякаш заболели деца.

Една от някогашните звезди във " ВИП Брадър " нападна словесно политика с доста мощни думи в характерен за нея жанр.

Вижте какво написа Червенкова във Facebook, като приложи и колаж:

СИСТЕМАТА ЛИ Гражданско отделение УБИ ТОЯ...????

Това “УЖ ВИЦЕ ” ли ни ръководи по дяволите???????????????
Аз и Вие в действителност на това “УЖ ПОЛИТИЧЕСКО ВИЦЕПОДОБИЕ “ ли си даваме налозите, с цел да му осигурим заплатите, бонусите, лимузините, НСО охраните и командировките???
Този ли приказва за “ КРЕСЛИВИТЕ ЖЕНИ ” без “ МАЙЧИНСКО ЧУВСТВО ”и за “ УЖ БОЛНИТЕ ИМ ДЕЦА ”, които изманипулирали обществото...
Аз бях измежду тези деца и тези майки и зная чудесно защо приказват те... ТОЗИ ТУК... има ли кой да го спре за идиотския звук, който подвига и безапелационно изрича засегнатост след засегнатост...
А в действителност за какво не му се заведе един общ иск от името на всички КРЕСЛИВИ ЖЕНИ, на които толкоз им отсъства “ майчинското възприятие ”????
Този Верно ли си е повярвал толкоз или аз нещо съм се трогнала допълнително??
Джуди Халваджиян... отличен материал!!! 
И да припомня- ДЪРЖАВАТА, нейните запаси, нейният бюджет и всичко в нея принадлежи на НАРОДА, а не на хора, които явно са си я взели за частна благосъстоятелност, а нас третират като малоумни роби..
Айде стига към този момент...
Идвате ни допълнително!!!



Междувременно стана ясно, че майките на деца с увреждания от палатковия лагер пред Народното събрание насочиха апел през фейсбук всички почитатели в София на придвижването " Системата ни убива " да се съберат пред Народното събрание. В момента майките са в Народното събрание и отхвърлят да излязат оттова до момента в който вицепремиерът Валери Симеонов не пристигна и не се извини за казано от него в телевизионно изявление, в което е употребявал думите " кресливи " и " спекулиращи с сякаш болните си деца ".

Една от тях - Валентина Христова, съобщи: „ Ако у вицепремиера е останало нещо човешко, да си подаде оставката, тъй като няма по какъв начин в една „ сякаш естествена страна “, един „ сякаш човек “ да заема подобен висок пост, да приказва по подобен метод за хората, които са го избрали. Не, че това по някакъв ще смекчи нелепостите, които изговори. Нека да пристигна, да застане тук до моето дете и да ми каже, че аз съм една „ креслива “ майка на „ сякаш болно “ дете, която манипулира детето си в мраз и зной или там каквото беше споделил. Може той да е врач и да направи по този начин, че детето ми да е „ сякаш болно “, а да не е в действителност “. Майките настояха министър председателят Бойко Борисов също да вземе отношение по казаното от Валери Симеонов и неотложно да го в профил от поста. От през вчерашния ден вицепремиерът е на посещаване в Унгария и ще се завърне на следващия ден.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР