Бизнесдамата Анелия Златкова, която е част от Съвета на директорите

...
Бизнесдамата Анелия Златкова, която е част от Съвета на директорите
Коментари Харесай

Бизнесдама готова да стане собственик на Нефтохимик

Бизнесдамата Анелия Златкова, която е част от Съвета на шефовете на Нефтохимик в оставка, съобщи, че е подготвена да вземе акциите, които Община Бургас има като дял в капитала, написа faragency.bg. Това обаче е допустимо да стане при няколко условия. За да се стигне до договорка, Златкова желае да бъде осъществена проверка фактура по фактура години обратно в клуба. Освен това тя се е заела да води договаряния със спонсори отвън Бургас, които да обезпечават по 50-60 000 лв. на месец за " шейховете ".

Това би трябвало да стане до 20 октомври, когато ще се избере нов ръб на шефовете. Причината спомоществователите да не бъдат от морския град, по думите на Златкова е, че поради компрометиращи вести към " Нафтата " локалните компании и предприемачи не се навивали да дават пари.
 Бургаският Нефтохимик е пред разпад
Бургаският Нефтохимик е пред разпад

Викторио Павлов и Петко Медвецки би трябвало да освободят квартирите си поради неплатени наеми

" Ще направя всичко допустимо да намеря спонсори, които да дават въпросната сума на месец, с цел да продължи съществуването на " Нефтохимик ". Искам и да бъде осъществена финансова инспекция, с цел да се види по какъв начин са харчени парите в годините преди нашият ръб на шефовете да поеме клуба. Ако това се случи - подготвена съм да взема акциите на Община Бургас ", сподели още тя по време на съвещание на Постоянната комисия по спорт към Община Бургас.

По мотив слуховете, че тя е дала обещание да обезпечи 500 000 лв. за " Нафтата ", Анелия Златкова бе безапелационна, че такова заричане от нейна страна в никакъв случай не е имало и това е " една мантра, която се върти непрекъснато напоследък ".

" Не знам за какво се приказва това, само че този слух стартира да се разяснява в доста среди. За 2 години съм дала 372 000 лв. за " Нефтохимик ", като неотдавна осигурих 50 000 лв.. Самата аз не съм подавала оставка от Борда на шефовете, нито съм участвала, когато се е взело и гласувало това решение. Но откакто съм част от Борда и решението е групово, то следва, че и аз съм дала своята оставка ", добави тя.

Все още няма претенденти за нов ръб на шефовете при " шейховете ", стана ясно от изявление на общинския консултант Георги Маринчев и добави, че до вторник този въпрос би трябвало да бъде решен.
 Павлов: Аз желая Нефтохимик да го има
Павлов: Аз желая Нефтохимик да го има

" Тази неизясненост, тези лагери в управлението... Много е мъчно "

Община Бургас има 80.82% от акциите на " Нефтохимик " и при договорка с Анелия Златкова отново ще оказва помощ финансово на бургаския клуб, макар че към този момент няма да е част от собствеността му.

В момента обстановката във славния от 90-те години тим е извънредно тежка, което си проличава и от резултатите на отбора. В последния кръг от шампионата на Втора лига, " Нефтохимик " загуби семейството си на " Кариана " (Ерден) с 0:4.

Днес футболистите на Викторио Павлов гостуват на " Пирин " в дуел от осмия кръг на шампионата. " Шейховете " заемат предпоследното 16-о място в класирането, с актив от 2 точки.
 Кариана победи с 4:0 Нефтохимик посред Бургас
Кариана победи с 4:0 Нефтохимик посред Бургас

Нефтохимик към този момент е на последното място
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР