Бизнесът ще получи компенсации за високата цена на тока и

...
Бизнесът ще получи компенсации за високата цена на тока и
Коментари Харесай

Бизнесът ще получи компенсации за тока и през април

Бизнесът ще получи обезщетения за високата цена на тока и през април. Това съобщи на брифинг министър председателят Кирил Петков след среща с работодателсдките организации у нас. На срещата участваха и министрите на енергетиката Александър Николов и на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова.

Конкретните параметри на механизма за обезщетения ще бъдат разисквани до седмица, даде обещание министърът на енергетиката Алеиксандър Николов. До края на април се чака да бъде направен нов механизъм за подкрепяне на стопанската система. Без постоянна стопанска система няма по какъв начин да излезем от рецесията, по тази причина държавното управление и страната заявяваме, че с всички вероятни законови средства ще подпомогнем българската стопанска система, тъй че предприятията да продължат да работят без да редуцират хора, разясни министърът на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова.

Брифинг след срещата на премиера Кирил Петков с представители на работодателски организации в Министерския съвет. В срещата участваха още вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова, както и министърът на енергетиката Александър Николов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР