Бизнесът се гъне за да спечели клиенти. Ако нещата вървят

...
Бизнесът се гъне за да спечели клиенти. Ако нещата вървят
Коментари Харесай

Очаква ни топло и сухо лято на Балканите, предвижда климатолог

Бизнесът се гъне с цел да завоюва клиенти. Ако нещата вървят по този начин, ние след месец ще имаме още по-голяма независимост. И нощните заведения ще отворят измежду 15-ти и не ми е ясно по какъв начин там ще се съблюдава отдалеченост. Топло и изсъхнало лято ще имаме на Балканите . Това сподели климатологът Георги Рачев по bTV.
Върви се към времето, което си спомняме. Ние ужасно доста наплашихме хората. Какво може да пристигна от морето-прохлада и чист въздух.
Уплахата измежду хората е по-голяма, ще има едно забавено придвижване. Сезонът ще стартира от 1 юли. Жените са уплашени, а те избират дестинацията за отмора. Трябва да върнем доверието в българския консуматор, а то е изгубено.
Това е времето на България. Май и юни е върхът на градушките -те са доста дребни в този миг. Те са слаби и с дребен интензитет. Смутно, динамично време освен в този момент, само че и през началото на юни. Казват им черешови води-интензивни превалявания. Напълно естествен май.
Единствено е, че е много хладно. Затова и градушките са слаби. Лятото ще е хубаво. Повече дъжд, изключително в Западна България. На противоположния полюс са европейците, които споделят, че ще бъде изсъхнало.
През август американците споделят, че ще има естествени температури. И обратното-европейският център го дава още по-горещо, с един-два градуса над нормата. Това е в унисон със международната метеорологична организация. Времето тези дни ще е динамично, показва още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР