Бизнесът със стари билетчета в Пловдив продължава. Това твърди пловдивчанка,

...
Бизнесът със стари билетчета в Пловдив продължава. Това твърди пловдивчанка,
Коментари Харесай

Пловдивчанка в рейс: Продават ми стари билети! СНИМКИ

Бизнесът със остарели билетчета в Пловдив продължава. Това твърди пловдивчанка, която твърди, че лидер на рейс градския превоз на града се е опитал да ѝ продаде употребен билет.

За случая Светлана П. разкрива в обществената мрежа Фейсбук. Тя не пести възмутени прилагателни към мъжа, като споделя и фотоси на автобуса, в който декларира, че е станала случката.

Светлана декларира, че е видяла по какъв начин мъжа взима остарял билет от пода, като прибавя че се е опитал да ѝ продаде подобен.

" Този безочлив и възмутителен шоьофьор се опитваше да ми продаде остарели билети. С очите си видях да взима остарял билет от мръсния под на извънредно мръсния и смрадлив рейс ", написа Светлана П.

Припомняме, че за схемата с билетчета публичност се появи още в края на 2022 година. Тогава жители видяха, че мъже ровят в кофите и събират остарели билетчета, а по-късно ги продават на кондуктори и водачи от градския превоз. Гражданин видя сходни дейности към Централна гара в Пловдив.

След медийни изявления по тематиката от „ Организация и надзор на превоза “ предложиха на компаниите превозвачи да наблюдават изкъсо кои чиновници вземат участие в тази скица. Скоро по-късно се появиха и нови свидетелства за същите дейности.





 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР