Бизнесът от областта на селското стопанство, винената и хранителната индустрия

...
Бизнесът от областта на селското стопанство, винената и хранителната индустрия
Коментари Харесай

Бизнесът с топ предложения на Агра и Винария

Бизнесът от региона на селското стопанство, винената и хранителната промишленост ще изненада пазарите с нови оферти. Те ще бъдат показани на изложбите „ Агра “, „ Винария “ и „ Фудтех “, които ще се проведат от 20 до 24 февруари идната година в Международен панаир-Пловдив.

„ Фудтех 2019 “ се добавя с по-широк софтуерен бранш, който ще заеме цяла палата. Други две покои към този момент са ангажирани за „ Агра “, а още една - за машини за винопроизводство, които се показват в границите на Международната галерия за винарство и лозарство „ Винария “. Очаква се до старта растежът на площите да доближи 23% по отношение на 2018 година.

Желанието на компаниите да вземат участие се изяснява както с престижа на деловия конгрес, по този начин и с отличните вероятности пред бранша. Той означи растеж от 8.9% през 2017 година, а търговията с земеделски артикули образува позитивно салдо в размер на над 1 милиарда евро, се показва в отчет, признат неотдавна от държавното управление.

Поради засиленото търсене на съоръжение за хранително-вкусовата индустрия започва новата самодейност в Международната галерия за храни и питиета, опаковки, машини и технологии „ Фудтех “. Разширява се софтуерният бранш, като в независима палата ще бъде демонстрирана необятна гама от техника за преправка на първични материали, за произвеждане на храни, за подбиране, пакетиране и етикетиране. За задачата е избрана палата 2, една от най-големите в панаирния комплекс.

По-интересен ще бъде Градът на виното и деликатесите, защото завоюва доверието на бизнеса и се утвърди като желано място за представяне на нови продуктови линии. Той още веднъж ще е в палата 11 дружно с изложбата „ Вкусове от Италия “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР