Бизнесът на най-арогантния и безпардонен участник в историята на шоуто

...
Бизнесът на най-арогантния и безпардонен участник в историята на шоуто
Коментари Харесай

Бомба! Изтъква Се Като Преуспял, Но Лъснаха Срамните Лъжи На Шеф Петров! Всичко Е Прах В Очите, Та Той Е Тотално

Бизнесът на най-арогантния и безпардонен участник в историята на шоуто е обхванат от мистериозни схеми. Фирмите, които стоят зад заведенията за хранене му, са регистрирани на името на жена му и близки хора от фамилното им обграждане. През 2014-а тя и още 4-ма съдружници учредяват сдружението „ Сикрет спот “, което се развихря по-късно като заведението на началник Петров на Св. Влас, написа " Ретро ".

Очевидно богатите притежатели на яхти не са оценили гениалността на гурме кулинаря, тъй като след година имуществото на компанията е запорирано по искане на една от банките, а курортният ресторант съумява да оцелее единствено един летен сезон. От тази година същото място е благосъстоятелност на съперника на началник Петров – Андре Токев. След неуспеха край морето „ великият везир “, както шеговито съквартирантите назовават кулинаря, се пробвал да пробие в Банско. Изисканото му заведение в зимния курорт обаче също попаднало под забраняване единствено няколко месеца след грандиозното разкриване.

Упоритият началник Петров даже по-късно не се отказал и основал нова компания, която де факто стояла зад прословутия му ресторант на Жълтите павета в столицата. Засега заведението било без запор и кредиторите нямали финансови искания към шефа, само че дано бъдем оптимисти – компанията е едвам на няколко месеца, разясняват враговете на топкулинаря. Негови някогашни съратници разкриват и други съмнителни обстоятелства от на пръв взор впечатляващата му биография.

Неколкократно в ефира на шоуто Петров натъртва, че е бил основен готвач в фамозния из целия свят първокачествен ресторант „ Кастийо де Хавиер “ в Таррагона. Между разказите на притежателя на класното заведение и тези на родния готвач обаче има съществени разминавания. „ Ресторантът съществува от 1989 година и за целия интервал аз съм единственият основен готвач тук “, споделя шефът Хавиер Рикари. Той добавя, че си спомня ясно Боби Петров, който преди време бил при него като елементарен чирак и се занимавал с почистването на пространствата. Най-сложното нещо, което в миналото му упълномощили, било да обезкости няколко кг риба.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР