Бизнесът и партньорските отношения на професионална основа получават през периода

...
Бизнесът и партньорските отношения на професионална основа получават през периода
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 декември

Бизнесът и партньорските връзки на професионална основа получават през интервала поддръжката на звездните аспекти. С една единствена спогодба - в случай че към този момент са стъпили на здрава основа. Причината за горното конкретизиране откриваме в придвижването на Меркурий. Между 3 и 23 декември тече неговата " де юре " ретроградна фаза. Бъдете нащрек, в случай че ви се наложи да съчетавате своята бизнес филисофия с нечии правила на държание в бизнеса.

Овен - Вие разполагате с всичко належащо, с цел да вдигнете на крайници своите бизнес начинания. За тях вие работихте неуморно през последните месеци. Сега би трябвало да видите резултатите. Между 5 и 8 декември мозъкът ви работи на цялостни обороти. Доверете му се.

Телец - Звездните аспекти ви подстрекават да сте великодушни и по едно и също време снизходителни към тези, които нямат вашата лека ръка за съглашения, работа и печелене на пари. 7 декември е вашият значим ден. Подредете желанията си и действайте поредно.

Близнаци - Не се чувствате във форма. Или най-малко не сте в онази кондиция, в която бихте желали да се виждате. На 4 и на 5 декември се оттеглете и отхвърляйте неналежащи интензивности. Между 5 и 8 декември бъдете прилежни реализатори и прецизни в решенията си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР