Бизнес университетът Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и

...
Бизнес университетът Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и
Коментари Харесай

ВУЗФ и Ogilvy Sofia отриват нова съвместна магистърска програма

Бизнес университетът Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) и най-голямата информационна група у нас Ogilvy Sofia откриват нова взаимна магистърска стратегия, с която да дадат на студентите скъпо ноу-хау, познания и на практика умения от света на маркетинга и рекламата. Стартът на новата магистратура " Бранд мениджмънт и интегрирани маркетингови връзки " ще бъде още тази есен - през ноември, а приемът за нея към този момент е отворен.

Учебният проект на програмата съчетава дисциплини, които да са потребни както за студентите, започващи личен бизнес, по този начин и за бранд- и рекламни мениджъри в национални и транснационални компании. Как се ръководи рекламна акция, по какъв начин се приготвя медия обмисляне, кои са последните маркетингови проучвания за рекламни решения и по какъв начин да използваме вярно интегрираните маркетингови връзки и брандинг - тези и още въпроси ще получат своите отговори по време на лекциите и практиките в магистратурата.

Специалистиот организацията, сложила основите на рекламната промишленост у нас, ще споделят с новото потомство своя световен опит и ще опишат кои са работещите решения въз основата на дългогодишната си процедура.

От страна на ВУЗФ измежду преподавателите ще бъдат проф. доктор Боян Дуранкев, проф. доктор Виржиния Желязкова и доцент доктор Даниела Илиева. Студентите ще имат опция да затвърдят уменията си и по време на стажове и уъркъшопове непосредствено в офиса на организацията.

С дипломата си от ВУЗФ приключилите специалността ще могат да се осъществят като маркетинг, бранд- или рекламни мениджъри, анализатори и специалисти, с пълномощия за сполучливо ръководене на личен бизнес, като ще могат да се специализират и като консултанти в региона на маркетинга и рекламата.

Съвместната магистратура на ВУЗФ и Ogilvy Sofia е част от дълготрайната политика на бизнес университета да основава новаторски стратегии, с които да реализира ефикасен мост сред висшето обучение и бизнеса, като по този метод сътвори експерти за специалности, от които пазарът има потребност. Благодарение на тесните си контакти с компании от всички сфери на бизнеса, водещи преподаватели и актуален способ на образование, в който практиката е водеща, ВУЗФ съумява да реализира впечатляващ % в професионалната реализация на студентите си. Над 90% от всички, приключили висшето учебно заведение, работят по специалността си, като повече от 30 на 100 от тях заемат управителни позиции. Националната рейтингова система на висшите учебни заведения в България пък класира дипломантите на ВУЗФ измежду най-високоплатените в страната.
 Снимка 442635
Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси e първият български частен университет, профилиран в региона на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството. През 2014 година получава институционална акредитация с най-висока оценка от частните университети - 9,04. Той е едно от първите частни университети у нас с английска акредитация от BRITISH ACCREDITATION COUNCIL, като през 2017 година получи влиятелното интернационално самопризнание за повторно. ВУЗФ е и в топ 5 на най-хубавите университети с профил стопанска система в България съгласно последното издание на Рейтинговата система на висшите учебни заведения в България на МОН.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР