Бизнес центърът за подпомагане на малки и средни предприятия в

...
Бизнес центърът за подпомагане на малки и средни предприятия в
Коментари Харесай

Представят 20 села, обекти на туризъм в района Русе - Гюргево

Бизнес центърът за подкрепяне на дребни и междинни предприятия в Русе ще разпространява 20 дестинации за развиване на селския туризъм в региона Русе – Гюргево. За задачата ще бъдат основани туристически пътеводител, фотоалбум и къси промоционални клипове, представящи 20 села от областите Русе и Гюргево.
Пътеводителят ще осведоми за 20-те селища, определени по отношение на евентуален интерес за посещаване, туристически пътеки, изложение на обичайните артикули в съответния район, както и места за настаняване и благоприятни условия за хранене.
Фотоалбумът съдържа 100 фотоси от 20-те села, показани в неповторим формат: като обособени пощенски картички, които могат да бъдат откъснати от албума.
Посочените български и румънски села към този момент се разпространяват и посредством сниманите къси видеоклипове, както и публикации в медиите, които показват културното и естественото благосъстояние, характерно за всяко село и които вършат съответното село дестинация за упражняване на селски туризъм. Форматът на обособените видеа включва след представянето на всяко румънско село, предложение за пътека, която да го свърже с едно от българските села, промотирани по плана. Съответно всяко видео, което показва българско село, включва и предложение за пътека, която води към едно от румънските села по плана.
Европроектът е на стойност 300 000 евро и се извършва дружно с асоциация „ Конгресно и посетителско бюро Източен Дунав “ от Гюргево.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР