Бизнес школа COTRUGLI организира онлайн лекцияLeading behind the Mask,която ще

...
Бизнес школа COTRUGLI организира онлайн лекцияLeading behind the Mask,която ще
Коментари Харесай

COTRUGLI виртуална лекция: "Leading behind the Mask"

Бизнес школа COTRUGLI провежда онлайн лекция " Leading behind the Mask ", която ще се организира на 2 -ри април 2020 г . и ще бъде изнесена от проф. Nicolas Kfuri.

Във времето на риск от пандемия, изменение на климата, нови технологии, глобализация, източниците на мира и престижа, които ни водят от епохи, се унищожават. Каква е ролята на водача в този подтекст ? Какви съответни умения и принадлежности би трябвало да овладеят мениджърите? Няма единомислещ отговор на този въпрос, само че има избрани практики, които могат да ни оказват помощ да идентифицираме редица евентуални благоприятни условия.
За кои принадлежности става дума ще разберем от лекцията " Leading behind the Mask " , изнесена от прогесор profesor Nicolas Kfuri , един от водещите специалисти в тактиката и маркетинга, както и един от най-високо оценените лектори в стратегиите на Бизнес школа COTRUGLI.
Крайният период за регистрация е 31-ви март. Кликнете ТУК за повече информация и за регистрация.

Най-сигурна инвестиция

Инвестирането в бизнес обучение е от решаващо значение изключително в изискванията на рецесия - това е една от най-сигурните вложения, които можете да извършите. Важно е обаче да изберете най-хубавото, с цел да ви обезпечи дейно обучение . Трябва да се има поради качеството на лекторите, целесъобразността и приложимостта на програмата, привлекателността на бизнес зоните, обхванати в лекциите, отворените благоприятни условия и качеството на работа в мрежа с сътрудници от района.

Защо да изберете Бизнес школа COTRUGLI ?

Успехът изисква подобаващи познания, конкурентна тапия и да сте заобиколени от същински хора, a тъкмо това Бизнес школа COTRUGLI дава на своите учащи. Бизнес школа COTRUGLI сплотява 2200 ученици, стратегиите са интернационално упълномощени от Assocation of MBAs (AMBA).
Признанието на AMBA подсигурява на учащите се признание и конкурентоспособност на дипломата им, качеството на лекторите, опит и приложимост на учащите се, както и спомагателни действия, подпомагащи работата в мрежа на учащите се.

Опитът на студентите с стратегиите COTRUGLI

Александър Грънчаров, създател / общоприет шеф, Recode Bulgaria: Всеки, който се причисли към COTRUGLI, ще бъде с друг персонален и бизнес опит. Така, че е ясно, че всеки ще извлече разнообразни изгоди от програмата, които да му бъдат потребни. Това, което ми даде, с изключение на контактите и прелестното време с нови другари, е структурата на моето емпирично знание. Липсващите части тук и там, които вършат цялата картина цялостна. Програмата също ми даде опция да опитвам с воденето на разнообразни екипи, както и с нови техники за ръководство на планове в безвредна среда, където грешките няма да костват на вас или компанията ви цяло положение.

Милена Рибарова, старши управител Global BPM, Ingram Micro: COTRUGLI е извънреден опит, той разшири уменията ми и моето усещане за това по какъв начин върша бизнес. Тук срещнахневероятниколеги и водачи и съм доста признателен за това. COTRUGLI е стратегия, коятооцени по достойнотомоята пристрастеност да изучавам и да чувам.

Антон Петров, SCM и OPEX, BTL Industries Bulgaria: COTRUGLI ми даде по-дълбоко схващане на комплицираните бизнес проблеми и ми оказа помощ да печеля увереността, с която да преодолея провокациите на утрешния ден.

Зорница Николова, съосновател, Leanify Ltd. и създател, LeadersPlay: Смятам, че присъединението към EMBA програматанаCOTRUGLI е една от най-хубавите кариерни стъпки, които съм подхванала до момента -да изучавам и да взаимодействамс група сполучливи водачи от района се превърнав мощна мрежа от съидейници, коятосъздадестойност не самона личностно равнище, нои за бизнеса в района като цяло.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР