Бизнес клиентите на А1 вече могат да закупят електронни винетки

...
Бизнес клиентите на А1 вече могат да закупят електронни винетки
Коментари Харесай

Бизнес клиентите на A1 вече могат да купуват електронни винетки за всички свои служебни автомобили лесно и удобно в една поръчка

Бизнес клиентите на А1 към този момент могат да закупят електронни винетки за всички свои служебни коли едновременно, без да чакат с часове в пунктовете за продажба. Чрез подаване на едно заявление към своя акаунт управител с съпътстваща декларация по електронен път, фирмите ще могат да заявят винетки за по 100 броя служебни коли в една поръчка. Те ще имат и опцията да вършат няколко поръчки едновременно, като няма ограничаване в общия брой закупени е-Винетки.

След завършване на процеса по активация от страна на А1, клиентите ще получат утвърдителен мейл и разписките за всички задействани винетки. За тяхно улеснение те могат да се заплатят по банков път със идната месечна фактура.
Новите винетки се оферират в комерсиалната мрежа на А1 от 21 декември. Освен в магазините на компанията, винетките могат да бъдат закупени и онлайн на a1.bg, както и през приложението Моят А1. Необходимо е само да се посочат видът на транспортното средство, както и данните на автомобила. С цел облекчение на клиентите в магазините на А1 те могат да закупят своята е-Винетка както в брой, по този начин и с дебитна или кредитна карта, а при покупка онлайн на уеб страницата на телекома не е нужна предварителна регистрация. Клиентите, които са закупили винетка през а1.bg като регистрирани консуматори, ще имат достъп и до история на покупки и данните за своите коли, които ще могат да се употребяват елементарно и комфортно и при последващи поръчки.
В момента А1 е първият и единствен телеком в България, който предлага всички типове електронни винетки за 2019 година Скоро А1 ще предложи и спомагателни функционалности - приемане на SMS при активация на е-Винетка и при приближаване на крайния период на нейната годност.

Електронната винетка заменя досегашните хартиени винетки, като към този момент няма да се изисква и залепянето на стикер на стъклото на пътните транспортни средства и няма да е належащо да се носи документ, удостоверяващ закупена винетка. Цените на винетките се резервират без смяна, като за леките коли се прибавя и опция за закупуване на уикенд винетка на цена от 10 лв..
Електронната винетка е налична в комерсиалната мрежа на А1 в партньорство с „ Интелигентни Трафик Системи” ЕАД, които са единственият народен снабдител на услуги за електронно събиране на такса за изминато разстояние и формален сътрудник на АПИ. Допълнителна информация за електронните винетки можете да видите на www.a1.bg/e-vinetki.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР