Бизнес клиент на една от българските банки сподели с редакцията

...
Бизнес клиент на една от българските банки сподели с редакцията
Коментари Харесай

Сигнал: Защо аз, като клиент на банката, трябва да търся решения заради техните технически проблеми?

Бизнес клиент на една от българските банки показа с редакцията на  Sofia24.bg проблем, който визира бизнесът му и попита: Защо аз, като клиент на банката би трябвало да диря решения поради това, че те имат непрекъснати механически проблеми? 

Публикуваме без редакторска интервенция:

Здравейте, редакция на Sofia24.bg!

За следващ път се сблъсквам с неуредиците в българските банки и взех решение да споделя усещане от " ненадминатото " обслужване, което получаваме. Негативният ми опит е от банка ДСК.

Като изключим обстоятелството, че съвсем всички банки подвигнаха до небето таксите си за обслужване, че в случай че ти се наложи да се сблъскаш с проблем, неговото позволение е въпрос на въодушевление на чиновник или най-много на пълномощия, които в огромната си част, чиновниците не имат,  само че въпреки всичко остана вярата, че нали всички сме " електронни ", най-малко тези услуги би трябвало работят. Е да, само че не!

Два дни системата за електронно банкиране на ДСК дава " систематичната неточност " и аз не мога да пусна незабавни парични преводи. След диалог със чиновник по телефона ми се споделя " сменете си устройството за банкиране или си изберете различен метод за сключване на преводи, или отидете в клон на банката, не знаем по кое време ще се в профил казусът.

Отивам в клон на банката незабавно, само че изненада там не могат да оказват помощ, тъй като това, което ми би трябвало, поради, " извънземната " специфичност на картата, която тяхната банка ми е издала не мога да направя превод на каса, а единствено с електронното банкиране. А то като не работи, какво вършим?

Нищо..чакаме? Аз в такива моменти се чудя, за какво на клиентите се предлага - те да трансформират метода си на разплащане, а не се оправи техническият им банков проблем?  Можеха да пожелаят да им оправя и систематичната неточност, тъй като техните, " способени " IT чиновници не могат? И излизайки от банковия клон след следващия конфликт с действителността, срещнах по пътя позната, която безусловно тичаше към тази - същата банка, тъй като 2 пъти бяха превели, " електронно " една и съща сума... Тя пък отиваше да си реши казуса с неверно " електронно " дублиран банков превод...Всеки с проблемите си- един не може да осъществя превод, а различен 2 пъти банката му тегли пари..Поне равновесие има, видяно от друга позиция!, показа читателят на  Sofia24.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР