Бизнес инкубатор за съвременни изкуства, създаване на работещи старт-ъп проекти

...
Бизнес инкубатор за съвременни изкуства, създаване на работещи старт-ъп проекти
Коментари Харесай

Творческа София представя най-интересните бизнес идеи за развитие на културата

Бизнес развъдник за модерни изкуства, основаване на работещи старт-ъп планове в областта на културата, съответни стъпки към това артистичният бранш и бизнеса да се срещнат и да заговорят един език. Много са съответните и целенасочени ограничения, благодарение на които светът на креативна София може да се развива на основата на условията на актуалния пазар за изкуства.

Именно задачата да ги открои има поредицата от срещи, обединени в плана „ Партньорства за креативна София “, който се извършва с финансовата поддръжка на Столична община, Програма Европа 2017, в партньорство с Фондация „ За Оборище “ и Гьоте-институт България.

Творческата сцена на София гледа в бъдещето и прави съответни, точни и премислени стъпки. А огромното предизвикателство е да избегне изкушението да обърне глава обратно. Работата по тематиката продължава. Публичното показване е на 5 юли (сряда) от 16,00 ч в залата на Гьоте-институт (ул. Будапеща 1, София).

Втората среща, част от начинанието, се състоя преди броени дни и даде ясна поръчка за вселенски и професионален метод към обновяването на средата. Две групи обсъждаха съответните оферти надлежно в групите „ Меценатство, дарителство, спонсорство “ и „ Партньорства, дълготрайни съдействия “. В рамките на един работен ден групите организираха поредни срещи и се концентрираха върху съответни цели.

Сред тематиките, които се откроиха в разискванията и на двете групи, бяха нуждата от професионална подготовка и обучение в областта на културния мениджмънт; потребността от различен поток на връзка самостоятелен от системата на всеобщите български медии; административни и законодателни усъвършенствания в интерес на меценатите и на публиките.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР