Бизнес дамата Виолета Стайкова напуска Игри на волята и завършва

...
Бизнес дамата Виолета Стайкова напуска Игри на волята и завършва
Коментари Харесай

Виолета Стайкова отпадна от Игри на волята 5

Бизнес дамата Виолета Стайкова напуща " Игри на волята " и приключва на 7-мо място в сезон 5 на рисковото риалити. Тя загуби елиминационния дуел против своя най-отявлен съперник - милионера Мартин Николов - Елвиса. След борбата двамата се поздравиха за положителната игра и сервираха похвали един към различен.

Виолета, която живее от 23 години в Съединени американски щати, се контузи тежко в един от дуелите на Арената против щерка си Денислава Велкова. Това беше и повода да се показва по-слабо в последните борби. Така Денислава остава последната жена, която има късмет да доближи до финала на " Игри на волята " 5, който ще се организира на 1-ви декември.

Денислава обаче получи автоматизирана номинация откакто загуби третата борба на финалистите. Утре тя ще би трябвало да се изправи в зрелищен елиминационен дуел против Елвиса, който беше номиниран на съвета. Само един от тях ще продължи напред към финалите в петък.

Виолета е посетител в формалния подкаст на рисковото риалити " След Игрите ". Там тя разкрива пред водещата Ива Иванова дали щеше да се откаже, в случай че лекарите я бяха посъветвали, Мартин ли е единственият милионер в " Игри на волята " 5 и при какви условия би влезнала в All Stars. Епизодът с присъединяване на бизнес дамата към този момент е разполагаем в , и .

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята " в четвъртък, 30 ноември, от 20:00 часа по NOVA. 

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в формалните  , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР