Бизнес дамата Вили Боршукова е завела дело за клевета срещу

...
Бизнес дамата Вили Боршукова е завела дело за клевета срещу
Коментари Харесай

Осипова се покри вдън земя, 50 бона ще й струва циркът с измисления побой!

Бизнес дамата Вили Боршукова е завела дело за клюка против Жанета Осипова, откакто плеймейтката пусна слух, че е била нападната и бита от Боршукова във фризьорския й салон в София.

Искът на популярната фризьорка е за 50 000 лв., а в деня, в който юрист на Вили Боршукова се е свързал с Осипова, тя взема решение да се покрие. Това стана ясно от профила й във фейсбук, където написа:

„ Скъпи другари, постанова се да не присъствам за неустановен интервал от време. Комуникацията с вас ще ми липсва безумно. Надявам се, когато още веднъж се срещнем да се поздравим с още по-искрена усмивка на лица и с още повече обич и топлота! Пазете се, пазете и другите и правете положително, с цел да осмислите живота си. Не забравяйте, че животът и хубостта са въпрос на позиция. Сами избираме по какъв начин и дали да ги виждаме. С нас или без нас -светът продължава да се върти! “.

Припомняме, че преди към месец Осипова пусна слуха, че е била бита във фризьорския салон на Вили Боршукова. Дори разгласява фотография от здравното, което са й издали.

Малко след „ случая “, пострадалата Вили Боршукова популяризира видео от охранителните камери в салона си, от което ясно се вижда, че освен не е имало пердах, а няма даже физическо допиране. Осипова отишла да върне артикул и да го размени с различен, само че е получила отвод.

“Искам да подчертая, че дело ще има, с цел да знаят такива особи, че абсурдът не всеки път носи позитивни дивиденти за тях. По отношение на здравното, което беше показано, всеки може да си извади такова, в случай че има синина”, разяснява казусът Вили Боршукова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР