Бийвъс и Бътхед се завръщат на телевизионния екран в нова

...
Бийвъс и Бътхед се завръщат на телевизионния екран в нова
Коментари Харесай

Бийвъс и Бътхед се завръщат на телевизионния екран

Бийвъс и Бътхед се завръщат на телевизионния екран в нова версия на анимационната поредност за двамата лентяи от поколението Х , заяви Асошиейтед прес.

" Времето като че ли е уместно още веднъж да оглупеем ", сподели в изказване Майк Джъдж, основателят на анимационните герои, който ги и озвучава.
" Бийвъс и Бътхед " дебютира през 1993 година по тв канала MTV, а отсега нататък ще се излъчва от тв канала " Комеди Сентръл ", който е поръчал основаването на два сезона от новата поредност. Те ще бъдат подобаващи и за остарели, и за нови фенове.

Джъдж ще е сценарист и продуцент на поредицата и още веднъж ще озвучава героите. Оригиналният сериал, който се радваше на известност поради обществената ирония и бе подложен на критика поради пиперливия комизъм и насилието, се излъчваше до 1997 година и за малко бе възобновен през 2011 година Главните герои се появиха и на огромен екран през 1996 година с " Бийвъс и Бътхед оправят Америка ".

" Бийвъс и Бътхед са отчетливият глас на едно потомство и нямаме самообладание да забележим по какъв начин се оправят в бурните води на един свят, който е на светлинни години от техния ", сподели изпълнителният шеф на " Комеди Сентръл " Крис Маккарти в изказване, в което обаче не се показва точна дата на премиерата на сериала. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР