Бийтбокс изпълнителят Александър Деянов – Скилър ще влезе в ареста.

...
Бийтбокс изпълнителят Александър Деянов – Скилър ще влезе в ареста.
Коментари Харесай

В знак на протест: Скилър няма да си плати гаранцията, утре отива в ареста

Бийтбокс изпълнителят Александър Деянов – Скилър ще влезе в ареста. Това разгласи самият той в обществените мрежи, като акцентира, че няма да заплати наложената му гаранция в символ на митинг против несправедливите съгласно него обвинявания.

Деянов, който е брат на певицата Лилана, беше задържан и упрекнат за заграбване на европейски средства по план. Първоначално му беше наложена гаранция в размер на 100 000 лева, само че по-късно съдът я понижи на половина до 50 000 лева
Александър Деянов-Скилър: Със сестра ми нямаме общ бизнес Братът на Лилана разяснява обвиняванията на прокуратурата и по какъв начин е съумял да завоюва над 200 хиляди лева евросредства
Неофициално от прокуратурата показаха при започване на акцията, че се ревизира дали Лилана (Лиляна Деянова) не е била подставено лице на Васил Божков.



Срокът Скилър да заплати гаранцията си изтече през вчерашния ден. „ Категорично отхвърлям да се снижа, до момента в който бурята отмине, изключително когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста. Благодаря за препоръчаната финансова поддръжка на всички другари, които подадоха ръка, само че аз имам вяра, че има огромен брой хора, които в действителност имат потребност от дарения и за това не мога да приема препоръчаната ми помощ. Получих допустимо най-ценното от всички близки и познати - вашата поддръжка “, написа Деянов.

Той анонсира, че на следващия ден в 10:30 ч. ще е с багажа си пред ареста на „ Майор Векилски “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР