Бий, за да те уважават! Тази максима за пореден път

...
Бий, за да те уважават! Тази максима за пореден път
Коментари Харесай

От Лоената топка Анди Руис стана Пълничкия шампион в Англия

Бий, с цел да те почитат! Тази максима за следващ път се потвърди след триумфа на мексиканеца Анди Руис над Антъни Джошуа в тежка категория на професионалния бокс. Той шокира целия свят, като нокаутира досегашния хегемон и му лиши всички международни трофеи.

Преди мача всички британски медии намерено му се подиграваха. Те го кръстиха "Лоената топка " и не смятаха, че е заслужен за противник на английската боксова горделивост. Присмиваха му се, че се бие на полупразни игрища в средата на деня, че обича да похапва джънк и какво ли не.

Сега обаче, откакто съпостави със земята реномето на международния първенец, на Острова са много по-уважителни към него. И от "Лоената топка ", вестниците към този момент го прекръстиха на "Пълничкия първенец ". Поне по този начин към този момент е изписван той от таблоида "Сън ", който точно му лепна прякора "Лоената топка ".

Изданието отрази спонтанния церемониал на Руис в Калифорния, където той сподели коланите на международен първенец от "Ролс Ройс "-а си в компанията на половинката си. И написа, че "пълничкия първенец от Мексико гордо показва трофеите си ".

Другите издания на Албиона също са към този момент с много по-омекчен звук в информациите си за мексиканеца и това надменно отношение от седмиците преди мача към този момент не е налице.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР