Бившият №4 в света Грег Руседски не вярва, че Роджър

...
Бившият №4 в света Грег Руседски не вярва, че Роджър
Коментари Харесай

Руседски не вярва, че Федерер отново ще вдигне трофей от Големия шлем

Бившият №4 в света Грег Руседски не има вяра, че Роджър Федерер още веднъж ще вдигне трофей от Големия шлем. Запитан ден след отпадането на швейцареца на полуфиналите на заключителния шампионат на ATP дали в бъдеще Маестрото може да победи в някой мейджър, Руседски отговори:

" Не мисля. Финалът на “Уимбълдън” с тези два мачбола бяха огромният му миг. Ако потвърди, че бъркам, аз ще бъда доста благополучен, тъй като това би било отлично за нашата игра.”

Последният триумф на Роджър Федерер в шампионат от Големия шлем беше купата от Откритото състезание на Австралия през 2018 година.

За момента 38-годишният швейцарец не прави проекти да стопира с тениса, въпреки че мнозина се питат до каква възраст ще играе.

" Моето отричане зависи от здравето ми. Преди мислех, че ще играя до 35-36 години, само че в този момент въобще не мисля за края на кариерата ми. В момента не виждам безусловно никаква причина да спирам с тениса. Физически се оправям сносно, усещам се супер за тези години. Да ви кажа почтено даже не мога да подскажа в кой миг ще реша да спра, защото в действителност, както към този момент споделих, не съм мислил за това”, съобщи Маестрото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР