Бившият №2 в ГЕРБ Цветан Цветанов направи демонстративен рейд из

...
Бившият №2 в ГЕРБ Цветан Цветанов направи демонстративен рейд из
Коментари Харесай

Цветанов изнамери "убедени атлантици" в отломките от ГЕРБ-Видин

Бившият №2 в ГЕРБ Цветан Цветанов направи показателен рейд из Видин, похвали някогашния кмет Огнян Ценков и здраво го ръкостисна. Както е известно, Ценков и негови доближени хвърлиха партийните книжки неотдавна, а Цветанов обикаля страната в блян да прави своя политическа мощ. Самият Ценков съобщи пред " Сега ", че би подкрепил новата партия, в случай че бъде основана. Официално Цветанов към момента е просто един водач на неправителствена организация, която се занимава с евроатлантизъм - и пътува из България сякаш по тези аргументи.

Той направи всичко допустимо, с цел да разгласи гръмко визитата си в дунавския град. " На неофициална среща във Видин имах удоволствието да обсъдя с другари и съидейници акцентите от Годишния разбор на Евро-атлантическия център за сигурност “България и светът 2019 ”. Първото печатно копие, което получихме през днешния ден от издателство “Сиела ”, връчих на Огнян Ценков, човек със мощни правила и уверен евро-атлантик ", написа той през вчерашния ден в обществените мрежи. И се снима с Ценков. Днес пък потича из парка и отново похвали Ценков: " Тази заран напрваих своя утринен крос в дунавската градина на гр. Видин. Удоволствие е човек да тича около реката в красивия парк, минавайки около средновековната цитадела Баба Вида, гребната база, която е изплатена от общината и е стартирала реорганизация през предходния кметски мандат, Телеграф капия, обновената постройка на театъра. Всичко това демонстрира какъв брой капацитет за развиване има градът. Благодаря на Огнян Ценков за напъните му и за сполучливия му мандат като кмет в интервала 2015-2019 година

Партийното здраве на ГЕРБ не е положително, защото огромни вътрешни проблеми има и в Плевен. Все още не е ясно дали Цветанов инцидентно няма да си направи крос и там.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР