Бившият здравен министър проф. Радослав Гайдарски е категоричен, че няма

...
Бившият здравен министър проф. Радослав Гайдарски е категоричен, че няма
Коментари Харесай

Сензационно! Бивш здравен министър хвърли бомба: Радев се явява като монарх! Партиите са виновни

Бившият здравен министър проф. Радослав Гайдарски е безапелационен, че няма формула за сполучлив кабинет. Според него би трябвало да се направи премислен компромис за съставянето на постоянно държавно управление.
„ В момента имаме партии, с които никой не желае да направи компромис. Компромисът е наложителен. Между трите систематични партии, които непрестанно се упрекват, парадокс – не може да стане компромис “, съобщи гостът на Bulgaria ON AIR, визирайки ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.
По думите му не може да продължаваме без постоянно държавно управление и другите страни в Европейски Съюз си вършат неприятни заключения.
„ За президента това е добре пристигнало, тъй като се явява като монарх, който назначава държавното управление, премиера… Той е всесилен. Но дали единствено той е отговорен? По-виновни са партиите. Ако те се схванат, тогава той няма да има опция да ръководи дълготрайно време “, изясни проф. Гайдарски.
„ В момента имаме доста богати и доста небогати хора. Най-голямата разлика сред небогати и богати е в България. Другите страни са след нас, което е много обидно за страна като България, която претендира да е демократична и лоялна към своите жители “, сподели още някогашният здравен министър.
Проф. Гайдарски посочи, че локалните избори са не по-малко значими от парламентарните.
И уточни, че Българска социалистическа партия е първата социалистическа партия в Европа, която е отказала да одобри Истанбулската спогодба.
„ Приемаме всички заложени правила като се изключи тази част, която третира пола. Не може да се съгласим никога на децата да им се внушава, че могат да бъдат и момченца, и момиченца “, настоя проф. Гайдарски.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР