Бившият здравен министър Петър Москов ще представи новия си десен

...
Бившият здравен министър Петър Москов ще представи новия си десен
Коментари Харесай

Петър Москов ще прави партия и ще търси подкрепата на Валери Симеонов

Бившият здравен министър Петър Москов ще показа новия си десен план при започване на 2019 година Връщане към консервативната норма в стопанската система, обществото и културата ще е съществена цел на новия план.

"Виждам съдружници в патриотичните обединения, които не прикриват социалистически възгледи под понятието национализъм. Сред съдружниците може да са Вътрешна македонска революционна организация и Валери Симеонов, само че не и "Атака ", разяснява Москов пред Би Ти Ви.

"Не зная какви ще бъдат задачите и пътищата на Валери Симеонов, зная, че с група съидейници твърдим, че в България няма политическа мощ, която да застане на позициите на дясната консервативна истина за разбиране за нормата. ", изясни той.

Бившият здравен министър изясни, че сега страната е сменена „ от квазиполитически организации, които пазят нечии права”, а „ Атака” е като „ токсичен двойник на всичко смислено”. Според него "Демократична България " е "още от същото ". Но въпреки всичко пожела триумф на ДСБ и изясни, че тази демократична линия има своите последователи и би трябвало да бъде защитавана.

По думите му проблемите на Обединени патриоти са същите, като на остарялата десници - несъвместими политически партии и хора отиват дружно на избори, с цел да получат един резултат.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР