Бившият здравен министър и анестезиолог д-р Мирослав Ненков пропадна в

...
Бившият здравен министър и анестезиолог д-р Мирослав Ненков пропадна в
Коментари Харесай

Бивш здравен министър пропадна в дупка в центъра на София: Изведнъж се оказах размазан на земята

Бившият здравен министър и анестезиолог доктор Мирослав Ненков пропадна в дупка с дълбочина над метър на тротоар в столицата. Инцидентът е станал в неделя в центъра на града на ъгъла на бул. " Васил Левски " с ул. " 6-и септември ". 

Д-р Ненков споделя, че часове след случая дупката не е била обезопасена, както в този момент. 

Неочаквано неприятна обстановка. Не съм си и помислял, че сходно нещо може да ми се случи. Ходейки по бул. Васил Левски видях похлупак от кофа за отпадък, хвърлен на земята. Аз направих опит да го преместя с крайник, с цел да не се спъне някой и внезапно се усетих рпазмазан на земята. Много мощно преживяване, изкарах си акъла, описа докторът пред Нова тв. 



Кракът ми пропадна в дупката и изобщо не стигна до опора, тъй че дупката сигурно е над метър дълбока. То и по тази причина е бил капакът за кошче - някой се е опитал да я закрие, с цел да не пропадат хората в нея. Късмет е, че не си счупих крайници, разяснява той.

Не е проблем, че има дупка. Проблемът е, че съществуващата дупка не е обезопасена. Веднага се обадих на 112 и оттова ми споделиха, че незабавно ще предадат сигнала. Два часа по-късно обаче с дупката нищо не се беше случило. Пак звъннах на 112 и те ми споделиха, че са предали сигнала. Затова се обадих на дежурен телефон в общината. Там една общителна дама сподели, че ще съобщи сигнала. Още два часа по-късно още веднъж нищо не се беше случило и аз отново звъннах на дамата в общината. Тя ми сподели, че е предала сигнала. Междувременно получих три имейла, в които ме уведомяват, че сигнал еди кой си е признат, че се обработва, което не е неприятно. Готино е, че има противоположна връзка. Но тя няма да стопли слепеца или бабата, които биха паднали в дупката след мен. Лошото е, че на общината й лиши 28 часа, с цел да обезопаси тази дупка, разяснява докторът. 



Отсреща има хотел и оттова още преди две седмици са подали сигнал в общината за тази дупка, описа още той.

Слава Богу, не съм тежко потърпевш. Нямам желание да повеждам дело против общината за неимуществени вреди, тъй като аз ще го печеля сигурно, само че парите, които ще получа, няма да бъдат от джоба на този, който се е мотал толкоз време и не е обезопасил дупката, разяснява той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР