Бившият защитник на ЦСКА и Берое Иван Иванов говори по

...
Бившият защитник на ЦСКА и Берое Иван Иванов говори по
Коментари Харесай

Иван Иванов посочи фаворитите за титлата в България

Бившият бранител на ЦСКА и Берое Иван Иванов приказва по любопитни тематики за престоя си в Турция, събитията в Лудогорец, упованията му за битката за купата в Първа лига и за националния тим. Според бранителя на турския втородивизионен Алтай Левски и ЦСКА-София са действителни съперници на първенеца все още.

„ Получих оферта от Първа лига на Турция. От тим, който в последните години е бил постоянно в първото равнище. Сега упоритостите на управлението са още веднъж Алтай да се завърне в Суперлигата. Мога да кажа, че нещата не вървят неприятно, макар че имаше лек спад в представянето ни. В момента се сработваме. Форматът на шампионата дава доста шансове за търсене на промоция “, описа Иван Иванов пред „ Диема “.

„ С интерес проследявам цялата обстановка в Първа лига. Познавам тимовете, тъй че проследявам. Изненада ме момента, в който се случват тези неща в Лудогорец. Може би не е изненада за управлението на Лудогорец. Те нямат необикновен триумф с непознатите треньори. Никой не се е задържал по-дълго. Чувах много суперлативи за работата на Аутуори, само че или персонални аргументи или други неща са повлияли за това решение. Странно е това решение по средата на сезона. Тепърва стартират по-сериозните борби. Като цяло е огромна изненада, само че не за първи път това се случва това в Лудогорец, който подвигна летвата доста високо. Всички чакаха Лудогорец и Леверкузен да излязат от групата в Лига Европа. До момента обаче резултатите не са такива каквито би трябвало да бъдат. Може би представянето е по-слабо. Надявам се някой от управлението да излезе да каже за какво се е случила тази разлъка “, разяснява бранителят обстановката в Лудогорец.

„ Определено Левски и ЦСКА са действителни кандидати за купата тази година. Аз персонално още предходната година се надявах ЦСКА да успее да се бори до последните кръгове, само че в един пряк мач против Лудогорец в Разград просто рухнаха. Тази година мисля, че и двата гранда имат много огромни шансове да затруднят оптимално Лудогорец, а за какво не и да го преборят “, сподели бранителят и призна, че сега не се усеща на нужното равнище, с цел да играе за националния тим.

„ Изключително показване на националите ни до този миг, имайки поради двете победи. Играта не е атрактивна, само че тук приказваме за народен тим, където трябват резултати. Надявам се по този начин да продължат. Има ядро, очевидно се схващат добре с треньора имат и положителни водачи в лицето на Ивелин Попов и Николай Бодуров. Пожелавам им триумф от все сърце и се надявам да продължат в тази възходяща линия. Аз имам самокритика за себе си. Знам на какво равнище съм бил преди. Знам по какъв начин съм се представял преди и знам какво се изисква, с цел да бъдеш в националния тим. В момента аз не съм подготвен за това равнище. Тази травма се оказа тежка за мен. Изключително ми е тъжно и неприятно, само че би трябвало да гледаме напред “, приключи Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР