Бившият защитник на Пирин (Благоевград) Любомир Гуцев ще продължи кариерата

...
Бившият защитник на Пирин (Благоевград) Любомир Гуцев ще продължи кариерата
Коментари Харесай

Български защитник ще играе през пролетта в Суперлигата на Косово

Бившият бранител на Пирин (Благоевград) Любомир Гуцев ще продължи кариерата си в Суперлигата на Косово. 29-годишният защитник подписа контракт с тима на Фламуртари (Прищина) за 6 месеца с алтернатива за удължение. През есента Фламуртари (Прищина) приключи на 9-о място. Гуцев е играл още за тимовете на Черноморец (Бургас), Царско село, Етър (В. Търново), Оборище (Панагюрище) и Септември (Симитли). В елита на българския футбол има 63 мача и 3 гола.

Новият клуб на българина Фламуртари (Прищина) играе домакинските си мачове на националния стадион " Фадил Вокри " в столицата на Косово и ще разчита с изключение на на Гуцев, още на 5 нови попълнения, с цел да усъвършенства класирането си. Шестимата бяха показани през днешния ден пред почитатели и медиите в Косово.

През тази година Суперлигата на най-младата страна на Балканите е с 12 тима, само че ще бъде съкратена на 10. Последните два отбора в крайното класиране изпадат непосредствено, а 9-ият и 10-ият ще играят плейофи за опазване на местата си. Целта пред Фламуртари е да се изкачи колкото се може по-напред и да няма терзания за оцеляването си.

" Изключително съм удовлетворен от обстоятелството, че идвам в този клуб. За мене е сериозна крачка напред в кариерата. Имах и други оферти, само че изпълнителният шеф Арбнор Морина ме завоюва със сериозния план, който развиват във Фламуртари. След като организирах един диалог, въобще не се поколебах ", съобщи 29-годишният защитник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР