Бившият защитник на националния отбор Николай Бодуров говори пред Дарик

...
Бившият защитник на националния отбор Николай Бодуров говори пред Дарик
Коментари Харесай

Бодуров: Имам самочувствието и нивото за националния отбор

Бившият бранител на националния тим Николай Бодуров приказва пред " Дарик радио " след другарски мач на Пирин (Благоевград) против Арда (Кърджали). Той разяснява положението на " орлетата ", дали някой може да смъкна Лудогорец от върха, както и дали би играл още веднъж в представителния отбор на България.

" Последна контрола. Показахме по-добро лице от предходните мачове. Нов тим сме. Днес беше доста топло времето. Нещата опират до темперамент, а в нашия тим има подобен. Дано да тръгнем добре в шампионата ", съобщи Бодуров.

" Чувствам се добре. При фамилията, приятелите съм. Животът ми е тук. Такава организация досега не е била тук. Много е хубаво това, което се случва. Дано да върнем тима, там където му е мястото ", сподели още Бодуров.

" Тук най-добре се оправя организационно тима, от местата на където съм бил. Гони се средноевропейско равнище. Има британски нрав. Фактът, че съм играл на Острова ми оказва помощ. В Англия имаше интезивни тренировки. Нещата се случваха по този метод. Не мисля върху треньорска кариера. Ще забележим след време ", сподели още той.

" Желанието ми е тук за приключа кариерата си. Отборът би трябвало да влезе в елита и да се утвърди и да се търси още нещо. Не, няма да е никакъв церемониал във Втора лига. Много ще е тежко. Ако не подходим съществено, мъчно ще се случат нещата. Нивото е друго от " А " група ", сподели той.

" За елита, не мисля, че някой може да спре Лудогорец. Правят и качествени прехвърляния. Организационно са доста добре. Надявам се ЦСКА да им прекъсне хегемонията. Играл съм там. Стискам им палци ", добави Бодуров.

" Времето ще покаже дали имам още място в националния тим. Готов съм да оказа помощ. Но след последния диалог, който имах с сегашния треньор, не мисля, че това може да стане. Имам самочувствието и равнището за националния тим ", приключи Бодуров.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР