Бившият защитник на Милан Алесандро Костакурта подчерта, че Паоло Малдини

...
Бившият защитник на Милан Алесандро Костакурта подчерта, че Паоло Малдини
Коментари Харесай

Костакурта към шеф на Милан: Запази Малдини!

Бившият бранител на Милан Алесандро Костакурта акцентира, че Паоло Малдини може да помогне на клуба да тръгне по победния път. След уволнението на Звонимир Бобан се породиха спекулации, че постът механически шеф в Миланело може да бъде освободен и от Малдини. Костакурта обаче показа за Иван Газидис, че би трябвало да резервира някогашния ляв защитник в тима.

„ Трябва да бъдете сигурни, че Паоло, който в действителност го е грижа за клуба, ще разгърне още повече качествата си. Директорският му опит е дребен, само че той демонстрира, че става за тази работа. Той е точният човек и е способен. Може да стартираме отсам. Допреди няколко месеца в Милан треньорите си идваха и отиваха и доста хора взимаха отношение. Говорим за Малдини – той е първокласен чиновник, а Газидис не е малоумен. Нека не забравяме какво е направил за Милан. С Милан до него, Газиси ще пожъне успехи”, сподели Костакурта.

Милан загуби с 1:2 от Дженоа в последния мач преди Серия А да бъде прекъсната. Тимът е на седмо място след 26 кръга, а Верона и Парма имат мач по-малко и могат да задминат „ росонерите”, защото ги разделя една точка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР