Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фердинанд разкри, че легендата

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фердинанд разкри, че легендата
Коментари Харесай

Фърдинад разкри, че Фъргюсън има пръст в неуспехите на английския национален отбор

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фердинанд разкри, че легендата на Сър Алекс Фъргюсън е имал роля в част от неуспехите на британския народен тим. Бившият футболист на "червените дяволи " беше част от златното потомство на Англия - в това число Стивън Джерард и Франк Лампард. Фердинанд сподели, че в тима е липсвало единение с толкоз доста играещи за съперничащи си клубове футболисти.

Обяснявайки за какво Англия не се представяше толкоз добре в предишното, Фердинанд изясни в обществената мрежа „ Instagram “ Live:

„ Мисля, че Фърги също изигра дребна роля в това, тъй като беше толкоз интелигентен. Преди всеки мач на националния тим той ни споделяше: „ Ти, ти и ти, в случай че играете повече от 45 минути, ще ви убия, когато се върнете “. Аз си помисля: „ О, боже, ще съм под съществено напрежение, когато се върна “. „ Често играех 90 минути и, когато се върнех на тренировки в тима, той седи и те гледа по този начин [яростен]:„ Какво ти споделих натеб? “. Това беше полуда “, показа Фърдинанд.

Според някогашният защитник и тактиката на националния отбор е била остаряла е остаряла.

„ Играхме 4-4-2, даже и в мачове против тимове като Турция или Тунис - тимове, които би трябвало да разрушаваме. Те насищаха полузащитата си и в последна сметка диктуваха играта против нас, тъй като там нямахме задоволително тела. Имахме страхотни играчи, само че усетих, че мениджърите евентуално не са били задоволително смели, с цел да кажат: „ Добре, ще оставя Бекъм на аварийна пейка, Скоулс също, а един всред Джерард и Лампард също ще седне там”, сподели още Фърдинанд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР