Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра не сложи червените

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра не сложи червените
Коментари Харесай

Евра отписа Ман Юнайтед от борбата за титлата

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра не постави " алените дяволи " измежду любимците за спечелването на купата в Премиър лийг през този сезон. Според него за първото място ще се борят Ливърпул и Манчестър Сити.

" Премиър лигата е бясно състезание, цялостно с изненади. Фаворитите са Ливърпул и Ман Сити, само че всичко може да се случи. Предстоят доста мачове и постоянно съм казвал, че повече неща ще се изяснят към декември. Сега обаче има Световно състезание, тъй че всичко е доста необичайно. Все отново считам, че Сити и Ливърпу си остават любимци, само че има и доста други положителни тимове като Тотнъм, Арсенал и Челси, въпреки в Челси обстановката да е много странна сега ", показа Евра за " Бетфеър ".

" Всички тимове са корави. Когато играеш против Кристъл Палас, ще имаш проблеми, против Нюкасъл също, всеки мач е сложен. Не чакам да забележим огромни разлики в точките, както в предходни години, когато първенецът бе с 20 или 10 точки пред останалите. Ще бъде оспорвано и е мъчно да се предскаже кой ще завоюва най-после. За момента обаче дублирам това, което споделих при започване на сезона - Ливърпул и Ман Сити са любимците ", счита французинът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР