Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил се обяви против

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил се обяви против
Коментари Харесай

Гари Невил се обяви против подновяването на сезона

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Гари Невил се разгласи срещу подновяването на сезона в Премиър лийг. Според Невил, който сега се изявява като тв специалист, футболът в изискванията на пандемия от ковид крие рискове за живота и здравето на всички участници.
 Франция приканва за преустановяване на всички шампионати в Европа
" Колко хора би трябвало да умрат, с цел да не стартира отноо шампионата? Футболист, треньор, човек от личния състав на стадиона ли би трябвало да почине? Какъв риск сме подготвени да поемем? За мен въпросът с подновяването е чисто стопански. Ако не бяха забъркани толкоз пари, то подобен въпрос не би бил даже поставян. Човек от здравната работа на ФИФА ми сподели, че съгласно него най-малко до септември не би трябвало да има спортни събития и аз съм склонен с него.
 Гари Невил се възмущава на клюки
Ако не бяха намесени стопански ползи, то нямаше да има напън за възобновяване на сезона. Клубовете са заложили доста. Да вземем да вземем за пример Лийдс, който се бори за промоция. Влезе ли в Премиър лийг ще получи доста пари и противоположното - ще претърпи загуби, в случай че това не се случи. Всичко това замъглява мозъка на хората, които са подготвени на голям риск, с цел да не изтърван облагата ", споделя Невил.
Англия е измежду най-засегнатите страни в Европа, като потвърдените инфектирани са 162 000, а броят на смъртните случаи минава 20 000.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР