Бившият защитник на Ливърпул Хосе Енрике заяви, че полузащитникът на

...
Бившият защитник на Ливърпул Хосе Енрике заяви, че полузащитникът на
Коментари Харесай

Ливърпул е близо до привличането на играч от Байерн Мюнхен

Бившият бранител на Ливърпул Хосе Енрике съобщи, че полузащитникът на Байерн Мюнхен Райън Гравенберх е покрай автограф с клуба. 20-годишният състезател смени Аякс с първенеца на Бундеслигата предишното лято, само че се бори да впечатли наставника Юлиан Нагелсман, откакто стартира единствено в четири от 24-те си изяви този сезон.

Клоп има предпочитание да обнови застаряващата си полузащита през идващия трансферен прозорец, след като акцията на Тиаго Алкантара е изпълнена с травми, а Фабиньо и Джордан Хендерсън са в слаба форма през по-голямата част от сезона. Наби Кейта, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Джеймс Милнър също са с изтичащи контракти това лято, което значи, че е нужна огромна реорганизация на халфовата линия.

Според Енрике, Ливърпул към този момент е почнал да мисли за нови попъления и наподобява удостовери, че Гравенберфх е на път за " Анфийлд ". Говорейки онлайн, испанският бранител беше запитан за Гравенберх и сподели: " Този ​​играч е наш, амиго…той сподели " да ".

" Имахме среща наскоро в Лондон, това е наш играч ", добави някогашният бранител на Ливърпул.. Енрике беше на ръба да даде повече детайлности, само че беше пресечен от сътрудника си водещ, който сподели: " Внимавайте, вие сте онлайн! "

Ливърпул е свързван с различен гений от Бундеслигата в лицето на Джуд Белингам, само че се сблъсква с борба за привличането на надарения 19-годишен състезател с Реал Мадрид и Манчестър Сити, които също са мощно заинтригувани от полузащитника.

Съобщава се, че дуото на Уулвърхемптън Рубен Невеш и Матеус Нунеш също са следени от Клоп, като Невес навлиза в последната година от контракта си с тима от " Молиню ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР