Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър призова ръководството на клуба

...
Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър призова ръководството на клуба
Коментари Харесай

Джейми Карагър разкритикува Ливърпул в липсата на чист нападател

Бившият бранител на Ливърпул Джейми Карагър прикани управлението на клуба да притегли голаджия, чист нападател, с цел да смъкна част от натоварването върху Садио Мане и Мохамед Салах. "Червените " купиха Диого Жота през лятото, само че легендата не смята португалеца за чист таран.

"Ливърпул би трябвало да притегли голаджия, чист нападател. В момента тимът разчита прекалено много на Салах и Мане, а с изключение на тях никой различен не наподобява като човек, който ще вкара гол в избран миг. През лятото взеха Жота, само че към момента не мога да кажа дали той в миналото ще бъде титуляр в този тим, макар положителното начало ", показа Карагър пред "Скай Спортс ".

"Гледам състава на Ливърпул и виждам, че те просто нямат чист нападател. Боби Фирмино не е таран, Жота не е, Мане не е и Салах също не е. Имат Дивок Ориги, само че той въобще не е задоволително добър. Освен това, той играе повече по крилото, тъй като несъмнено е некадърен в центъра ", добави още англичанинът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР