Бившият защитник на Левски Юсеф Рабех е бил нападнат в

...
Бившият защитник на Левски Юсеф Рабех е бил нападнат в
Коментари Харесай

Наръгаха в гърба шампион с Левски

Бившият бранител на Левски Юсеф Рабех е бил атакуван наоколо до дома си в мароканската столица Рабат. Атаката е пристигнала от двама души, които са намушкали с нож гърба на футболиста. Няколко минути по-късно комшия на Юсеф го е откарал незабавно в най-близката болница.

Рабах е имал голям брой прободни рани, само че за благополучие нито една от тях не се е оказала съдбовна. След съответна интервенция на лекарите той е останал два дни в клиниката и е бил изписан. Нещо повече – мароканецът е играл цялостен мач в събота в първия край на африканската Шампионска лига сред египетския Ал Ахли и неговия Уидад Казабланка (1:1).

„ Той е извадил шанс, защото няма наранени вътрешни органи. Раните не са една и две, само че хубавото е, че се е разминал с най-лошото”, разясняват медици пред локални медии.

Рабах е първенец с Левски през сезон 2008/09, когато в действителност „ сините” завоюваха за последно купата на България. През февруари 2010 година Юсеф напусна със скандал „ Герена” поради серия от разгулен изцепки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР