Бившият защитник на Левски и национал на България Николай Илиев

...
Бившият защитник на Левски и национал на България Николай Илиев
Коментари Харесай

Ники Илиев атакува Лече и Коща: Работят по 10-20 часа на година и обслужват личните си интереси в БФС

Бившият бранител на Левски и национал на България Николай Илиев скочи на съотборниците си от “златното” потомство Йордан Лечков и Емил Костадинов. Доскорошният началник на “Герена”, който ще нападна в тандем с Любослав Пенев президентския пост на Борислав Михайлов в Бояна, се изрече иронично за работата на вицепрезидента на централата и отговорника за националните тимове. Илиев разгласи, че няма по какъв начин с 10-20 часа работа в годината да реализират нещо значимо за българския футбол.

“Когато слушах Данчо Лечков оня ден да споделя по какъв начин не може да накара децата да спортуват, се разстроих, просълзих се. Представете си какъв брой труд и старания са вложили, какъв брой безсънни нощи са имали актуалните ръководители и в последна сметка резултатите им са нулеви. Боли ме, че тези техни старания няма да бъдат видени и оценени от хората”, съобщи четирикратният първенец на България с Левски.
 Любослав Пенев и екипът му с конференция за идния конгрес @@@ “Обръщам се към Данчо Лечков и Емо Костадинов. Няма по какъв начин да накарате децата да спортуват, в случай че по 10-20-30 часа в годината работите. Няма по какъв начин да накарате децата да спортуват, в случай че нямате предпочитание, воля, идея и не подхождате съществено. Няма по какъв начин да накарате децата да спортуват, в случай че гледате единствено персоналните си ползи в БФС”, добави още Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР