Бившият защитник на Байерн (Мюнхен) и Германия Филип Лам направи

...
Бившият защитник на Байерн (Мюнхен) и Германия Филип Лам направи
Коментари Харесай

ПСЖ е като луксозен магазин с ценни предмети, които никой не може да си купи

Бившият бранител на Байерн (Мюнхен) и Германия Филип Лам направи жесток разбор на сезона на Пари Сен Жермен след скорошното им отпадане от Шампионската лига от Байерн, като сподели, че те играят " отегчителен " футбол.

В изявление за The Guardian Лам сподели, че Лионел Меси е бил " беззащитен " в реванша с немците, тъй като качествата му са били употребявани в клуба " без причина или тенденция ".

" Играчите на ПСЖ просто не знаят по какъв начин групово да вкарат гол, по какъв начин да повлияят на играта. Меси беше беззащитен и обезверен на " Алианц Арена ". Съжалявам за почитателите на ПСЖ. Тяхната вяра, че този тим ще пораства дружно всяка година, само че тя всякога умира по незнаен метод. Разбира се, те имат вяра в нещо друго. ПСЖ надалеч не е клуб, който бихте желали да обичате, макар толкоз доста години на съществени вложения. Отборът наподобява като първокласен магазин с скъпи предмети, които никой не може да си купи. Гарантира внимание и зрелищност, само че не и качество ", споделя Лам.

Той разяснява и Килиан Мбапе.

" Килиан Мбапе е специфична история. Той безспорно е от международна класа, а в Лига 1 е класа над всички. Но геният му не се употребява. В Мюнхен той непрекъснато чакаше топката в краката си и е мъчно да се чака кариерата му да тръгне в Париж ", добави Лам.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР